• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

ASO contactlijst KS4-Pro verbeterd; nu nog veiliger in gebruik

ASO Safety Solutions blijft innoveren. Het KS4 Pro montagesysteem voor de SENTIR edge veiligheidscontactlijsten is nu nog veiliger en eenvoudiger in het gebruik. 

Nog veiliger en eenvoudiger

Het KS4 Pro montagesysteem kenmerkt zich door een nog eenvoudigere installatie, waardoor de bekende gereedschapsloze montage nu nog veiliger is. Visueel onderscheidt het systeem zich door een recyclebare beschermkap die de afdichting en de contactpennen beschermen tot aan het gebruik. Het systeem is 100% compatible met alle vorige KS4 systemen, inclusief de SENTIR Edge contactlijst. Dit maakt een probleemloze omschakeling mogelijk.

Beschermingsklasse

Wanneer het systeem vakkundig wordt gemonteerd en geïnstalleerd, bereikt het de beschermingsklasse IP 67 en is het zelfs bestand tegen extreme omgevingsomstandigheden.

Bekijk onderstaande instructievideo voor het assembleren van de KS4 Pro montagesysteem voor de SENTIR edge veiligheidscontactlijsten.

 

De oplossing op maat

Wij leveren alle ASO onderdelen. Zo kunt u bij ons terecht voor overdrachtssystemen, eindlijsten en doorvoerlijsten.
Mauriks Solutions biedt zowel onderdelen in grootverpakking als eind-/ doorvoerlijsten in elke gewenste maat waarbij snelle levering en aantrekkelijke prijzen zijn gegarandeerd. Bezoek onze webshop voor een compleet overzicht.

Bekijk hier de ASO overdrachtsystemen en afslaglijsten.

Meer informatie?

Neem contact met ons op. Onze deskundige medewerkers informeren u graag.
Bel ons: +31 (0)73 - 646 11 00 of stuur een e-mail.

Mauriks Solutions is uw leverancier voor kwaliteitssystemen voor een veilige poort, zodat u uw klant altijd de juiste oplossing biedt.

Een goed advies, aantrekkelijke prijs en snelle levering zijn voor ons al meer dan 48 jaar vanzelfsprekend.