• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

De VakmanPartner: oplossingen in techniek & design

De VakmanPartner is een uniek netwerk van vakmensen in techniek en design die de mens centraal stelt door een persoonlijke benadering. De VakmanPartners zijn professionals in het bedenken van persoonlijke oplossingen en zorgen voor de uitwerking, productie, assemblage, installatie en aftersales van jouw wensen.

 

Geloof jij ook in de kracht van samenwerking? In dit blog vertellen wij meer over dit unieke samenwerkingsverband.

Wat is de VakmanPartner?

Via de VakmanPartner presenteren regionaal sterke vakmensen in design & techniek zich gezamenlijk op een unieke en eigentijdse wijze naar de zakelijke en particuliere markt. Voor ons en onze Partners staat Persoonlijk in Techniek en Design voorop. Jouw persoonlijke wensen worden vertaald met de beste producten en service in techniek en design. De VakmanPartners zijn professionals in het bedenken van persoonlijke oplossingen.

 

1. Personal: onze persoonlijke benadering.
Niet het product, maar de mens staat centraal. De VakmanPartner verstaat zijn vak en staat ervoor dat de klant zorgeloos kan genieten van een persoonlijke en veilige omgeving. VakmanPartners zijn zelfstandige ondernemers die door Mauriks Solutions als importeur/distributeur ondersteunt worden in hun succes.

 

2. Design: is de wijze van communiceren en acteren.
Open, eerlijk, duidelijk en met respect voor elkaar. Met een adequate aanpak over voortgang en oplossingen met een duurzaam eindresultaat.

 

3. Technology: ons Vakmanschap waar wij trots op zijn.
De middelen, kennis en ervaring die wij gebruiken om voor onze klanten tot het beste resultaat te komen. Van product, gereedschap en kennisoverdracht.

 

Blog_vakmanpartnerssLjQN3OpxDPVm

Samen slimmer; de kracht achter het Partner concept

Wij ondersteunen onze klanten in hun succes doordat we onze kennis, kunde en producten bundelen. Zo realiseren wij in samenwerking met onze VakmanPartners altijd de beste totaaloplossingen voor de juiste prijs voor alle betrokkenen. 

Vakmensen vinden elkaar

Van samenwerken met een multinational tot werken met een zzp’er of particulier. Van het boeien en binden van klanten en leveranciers tot ons als medewerkers. Eén ding is steeds hetzelfde: het begint allemaal met oprechte aandacht. Eerst de mens, dan het product. Bij Mauriks Solutions zorgen we er altijd voor dat we te weten komen wat de vraag achter de vraag is, want zo begrijpen wij precies wat onze klant wilt. En dat wordt gewaardeerd. 

 

Met de VakmanPartner maken wij de afstand tussen klant en leverancier kleiner. Een aantal van onze klanten zijn al VakmanPartner geworden. Wil je ook VakmanPartner worden of wens je meer informatie? Lees dan alvast meer in onze VakmanPartner folder.

Samen sterk de toekomst in

De technologische ontwikkelingen gaan snel. En zakendoen via internet is een feit. Dat biedt ons kansen en voordelen. Hierdoor zijn wij meer dan ooit ervan overtuigd, dat wij juist met onze persoonlijke kijk op zakendoen, het verschil maken. Samen met onze VakmanPartners zorgen wij ervoor dat zoveel mogelijk mensen onbezorgd kunnen genieten van een persoonlijke en veilige omgeving. Nu en in de toekomst. 

VakmanPartner worden

Kan jij je vinden in onze filosofie "Personal Design Technology"? Dan is de eerste stap gezet. Voor ons partner concept zoeken wij midden- en kleinbedrijven uit de maak- en installatie industrie met focus op vakmanschap en op één van onze oplossingen, die:

  • de mens, het ambacht en de kwaliteit centraal stellen;

  • ervoor zorgen dat alle betrokkenen zorgeloos kunnen genieten van een persoonlijke en veilige omgeving;

  • zich met name richten op maatwerk en totaalconcepten in specifieke en soms complexe omstandigheden;

  • op een persoonlijke wijze een duurzaam eindresultaat creëren door vooraf de echte vraag van de klant helder te hebben;

  • een goede en volledige kennis van (product) technologie en toepassingsmogelijkheden hebben;

  • het product zelf leveren, installeren en alle service en garantie bieden.

 

Ben je geïnteresseerd en wil je deelnemen aan het concept deVakmanPartner? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Hierin leggen wij graag uit wat de voorwaarden zijn en wat wij van elkaar mogen verwachten.

 

Vakmanpartner-hekwerk-1r7MhRlb0IpE93

Vind de VakmanPartner voor jouw project

Op zoek naar een geschikte VakmanPartner voor jouw project? Onze VakmanPartners zijn gespecialiseerd op diverse vakgebieden. Van Terreinbeveiliging en toegangstechniek voor gebouwen tot traphekken en balustraden. Bekijk alle VakmanPartner projecten en laat je inspireren. 

 

Geen situatie of project is te klein, te groot of te complex voor onze VakmanPartners. Bekijk onze website en vind de beste VakmanPartner bij jouw in de buurt.