• Creatief in oplossingen
 • Netwerk aan vakmensen
 • Samen succesvol
 • Sinds 1973
Nieuws

Slimme audio- en video intercomsystemen. Maak kennis met Elvox

Zien en horen wie er aan je deur staat, ook als je niet thuis bent. Tegenwoordig gebruiken we steeds meer slimme audio- en video intercomsystemen. Ben je op zoek naar de beste oplossing voor jouw klanten? Maak dan kennis met onze Elvox-producten.

 

Maak kennis met de audio- en video intercomsystemen van Elvox

Elvox biedt geavanceerde oplossingen in slimme deur-intercomsystemen en video deur- intercomsystemen.

 

Ideaal voor woningen en appartementen waarbij intercomsystemen nodig zijn, of bedrijfspanden waar bezoekers en medewerkers eenvoudig toegang moeten krijgen tot het gebouw.

Het assortiment is gebruiksvriendelijkheid en de systemen eenvoudig te installeren. Daarnaast is er veel keuze in techniek en design, waardoor er altijd een product is wat aansluit op de wensen van de klant.

 

Bekijk de Elvox producten in de webshop: productaanbod van Elvox. 

 

ELVOX-video-en-intercom-systemenYZmO20l6CFCZi

Wanneer kies ik voor de producten van Elvox?

Wanneer zijn de producten van Elvox een goede oplossing? Denk bijvoorbeeld aan:

 • Appartementen waar een intercomsysteem moet komen.
 • Bedrijfslocaties met meerdere bedrijven in een pand.
 • Voor privé gebruik. Bijvoorbeeld een villa met een hek en oprijlaan, een woonhuis, twee-onder-een-kap of appartement. Voor elke situatie is een oplossing.

 

De systemen van Elvox zijn breed inzetbaar. Daarnaast zijn de systemen te koppelen aan een app voor je smartphone, waardoor je gemakkelijk met je telefoon kunt zien wie er voor de deur staat of bijvoorbeeld iemand toegang kunt geven tot het gebouw.

 

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijk
 • Eenvoudig te installeren
 • Ruime keuze in design en techniek
 • Modulair op te bouwen en uitbreidbaar

De producten van Elvox

De audio- en video intercomsystemen van Elvox zijn er in vele soorten en maten. Elk systeem kan afgestemd worden op de wensen van de klant.

 

Intercomsystemen met of zonder video

De intercomsystemen van Elvox zijn helemaal zelf samen te stellen. Wil je alleen horen of ook zien wie er voor je deur staat? Kies je voor een handsfree of juist voor een intercom met een handset?

 

Binnenstations8mRZKLGN6zcUe

 

Verschillende designs voor elke type woning of gebouw

De buitenstations zijn er in allerlei designs, voor elke type woning of gebouw. Of je nu iets klassieks, modern of zakelijks zoekt.

 

 Steely-en-PataviumMB3TxpCYKd8zw

Alles koppelen aan één app

Elvox maakt gebruik van ‘smart’ systemen. Je verbindt je intercom of toegangssysteem eenvoudig aan de app op je smartphone. Via de app kun je zien (mits je een systeem met video hebt) en horen wie er voor de deur staat en kun je ook met deze persoon communiceren. Super handig!

 

 Binnenstations-sfeer

 

Meer weten over het assortiment van Elvox? Download de catalogus van Elvox. 

 

De techniek van Elvox

Wat maakt Elvox nu de beste keuze? We zetten de belangrijkste technische aspecten voor je op een rijtje:

 • Alle producten zijn aan te passen naar de wensen van de klant. Zowel het systeem als het design.
 • De audio- en video intercomsystemen hebben een hoogwaardige afwerking en zijn dunner dan traditionele apparaten.
 • Ruime keuze in design en techniek
 • De Elvox producten maken gebruik van tweedraads technologie. Deze technologie zorgt voor de communicatie, zowel binnen als buiten de woning of het gebouw.

 

Carlos: “Met het toevoegen van Elvox aan ons assortiment breiden we M access nog verder uit. Elvox heeft verschillende totaaloplossingen voor audio- video intercomsystemen welke naar wens samen te stellen zijn. Om het voor iedereen makkelijk te maken heeft Elvox verschillende voorgeprogrammeerde kits voor het eenvoudig en snel installeren van een audio- video intercomsysteem.” 

Mauriks als leverancier

Bij Mauriks zijn we officieel distributeur voor Elvox in Nederland. De oplossingen van Elvox zijn een aanvulling op ons assortiment, wat bestaat uit diverse oplossingen in toegangstechniek voor terreinen, gebouwen, industrie en particulier.

 

Meer weten over ons? Lees meer

 

Zelf aan de slag met de producten van Elvox?

Wil je aan de slag met de producten van Elvox of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.

Telefoonnummer:+31 (0)73 - 646 11 00

emailadres: sales@maurikssolutions.com