• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

Slimme toegang tot jouw bedrijventerrein, hoe doe je dat?

Als je als bedrijf een eigen terrein hebt, wil je dat dit goed beveiligd is. s’Nachts en in het weekend is op een bedrijventerrein vaak niemand aanwezig, wat een potentieel risico met zich meebrengt voor inbraken en vandalisme. Er zijn vele manieren om je terrein te beveiligen. Denk bijvoorbeeld aan hekwerk of slagbomen, maar ook intercomsystemen mogen niet ontbreken. In dit blog delen we verschillende oplossingen voor het beveiligen van jouw bedrijventerrein. 

Slagbomen 

Slagbomen zorgen ervoor dat niet iedereen toegang heeft tot jouw terrein of een bepaald gebied. Ook zorgen slagbomen voor een goede doorstroming. Dankzij de korte openings- en sluitingstijd is de slagboom een ideaal systeem voor het gecontroleerd toegang verlenen op een terrein.

Onze slagbomen zijn van het merk Nice. De slagbomen van de BAR serie (S/M en L) van Nice kunnen tot wel 9 meter slagboomlengte (zonder contra gewicht) en bieden een duurzame professionele boom voor intensief gebrui

Daarnaast bieden we ook een instapmodel:  WIDE. Dit type slagboomsysteem kan tot 7 meter slagboomlengte

Beide systemen hebben vele optionele mogelijkheden, zoals; geïntegreerd stoplicht, fotocellen, lusdetectoren, verlichting en veiligheid rubbers

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons volledige assortiment slagbomen en vind de oplossing om jouw terrein slim en veilig af te sluiten. 

Parkeerpalen 

Prettig parkeren is niet alleen een voertuig inparkeren, vinden wij bij Mauriks Solutions. Een parkeergelegenheid zou tevens een optimale en veilige afsluiting moeten bieden met daarbij volledige terreinbeveiliging. Daarom bieden wij naast slagbomen ook parkeerpalen

Een parkeer -of obstakelpaal is een goede vandalisme bestendige oplossing. Bij ons kun je kiezen uit 3 varianten:

  • volautomatische palen

  • semi automatische palen

  •  vaste pale

Al deze parkeerpalen zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten.

Tussenafbeelding-Blog-slimme-toegang

Beveiligingscamera's

Camera’s ophangen op je bedrijventerrein is tegenwoordig echt een must. Op deze manier kun je zien wie er op en van het terrein gaat. En zo heb je bij een inbraak ook de beelden van de daders. 

SeeSeeBox bewakingscamera

De SeeSeeBox van Intratone is een bewakingscamera met 360 graden beeld en eenvoudig instelbaar naar 4 gewenste hoeken. De camera is ontwikkeld voor gebruik in gemeenschappelijke ruimten zoals bijvoorbeeld een appartementencomplex of openbare gebouwen.

Wil je inzicht en controle over de toegang? En wil je meer weten over de mogelijkheden van onze beveiligingscamera’s? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren jou graag over de vele mogelijkheden en toepassingen en voor advies op maat.

Intercom 

Ben je op zoek naar een intercom voor het beveiligen van jouw bedrijfspand? Dat kan met onze verschillende intercomsystemen. Het aanschaffen van een intercomsysteem heeft vele voordelen. 

Een intercomsysteem is een audio/video communicatiesysteem of deurtelefonie. Het is een belangrijke schakel in de beveiliging van een pand en kan op verschillende gebieden worden toegepast. De bezoeker drukt op de bel waarna je, met behulp van de camera, kunt zien wie het is. Vervolgens kun je ervoor kiezen om deze persoon toegang te geven of niet. Hierdoor zorgt een intercom systeem niet alleen voor gemak, maar het is ook een slimme manier van beveiliging. 

Een intercom tot en met 4 gebruikers is geschikt voor een bedrijf. Vervolgens kies je het gewenste werkingsprincipe van de intercom. Zo kun je kiezen uit: GSM, IP of analoog. 

Meer weten over deze manier van beveiligen? Bekijk ons assortiment intercomsystemen en krijg altijd inzicht en controle, ook als je niet aanwezig bent.

Tussenafbeelding-2-Blog-slimme-toegang

Toegangscontrole systemen 

Wil je ruimtes beheren waarbij elke opening en sluiting officieel geregistreerd wordt? Hiervoor biedt ons toegangssysteem een uitstekende oplossing in 3 varianten waarbij je altijd de controle hebt, waar en wanneer er een bepaald persoon een ruimte is in-of uitgegaan. Ook bieden wij gepersonaliseerde passen met logo’s of pasfoto’s.

Toegangscontrolesystemen verlagen het risico op diefstal van gegevens en producten en verhogen de veiligheid van medewerkers. 

Bij ons kun je kiezen uit de volgende toegangscontrole systemen:

Codeklavier

Codeklavier zijn codepanelen voor het verlenen van toegang door middel van cijfercodes. Deze toegangscontrolesystemen zijn ook leverbaar met proximity lezer (Mifare technologie) voor gebruik van badges of kaarten.

Kaartlezer

Wij bieden Proximity lezers aan in diverse uitvoeringen en modellen. Een kaartlezer kies je met name aan de hand van de hoeveelheid eindgebruikers. Kleine ondernemingen kunnen uitstekend af met bijvoorbeeld een APS Mini standalone. Middelgrote organisaties, zoals MKB met de standalone/online APS Mini+. Grote organisaties kiezen het beste voor APS 400: dat is toegangscontrole aan de hand van netwerkbeheer.

Vingerscan lezer

Een vingerafdruk is de afdruk van het lijnenpatroon op een vingertop. Dit is van elke persoon uniek, en daardoor zeer geschikt voor persoonlijke toegangscontrole. Met onze vingerscanner heb je geen sleutel nodig. De vingerscan scant en leest daarmee de vingerafdruk van de bezoeker waarna er wel of geen toegang wordt verleend. Dit maakt een sleutel overbodig.

GSM-module

Met je smartphone jouw poort, garagedeur of slagboom aansturen? Dat kan met onze verschillende GSM modules met uitgebreide mogelijkheden. 

Onze GSM-module komt met een handige app waarmee je met een druk op de knop met je smartphone jouw poort, deur of slagboom bediend. Tevens zijn hier allerlei andere zaken ook mee aan te sturen. 

Wil je een GSM module die te bedienen is via bellen of app/widget? Gebruik de GSM module met bestelnummer MG 04400.

Voor bediening via SMS adviseren wij de modules met bestelnummer MG 04006 of MG 04100.

Jouw terrein laten beveiligen?  

Wil je meer weten over hoe je jouw bedrijventerrein slim kunt beveiligen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met alle vraagstukken rondom beveiligen. Met onze expertise in toegangstechniek en kennis van onze producten vinden wij voor jou de geschikte totaaloplossing in toegangscontrole

Ook kun je deVakmanPartner inschakelen voor jouw project. VakmanPartners zijn regionaal sterke vakmensen. Jouw persoonlijke wensen worden vertaald met de beste producten van Mauriks Solutions en service in techniek en design van de VakmanParner. Voor ons en onze partners staat Persoonlijk in Design en Techniek voorop! 

Ga naar onze website en vind een gespecialiseerde VakmanPartner bij jou in de buurt

Verwante artikelen