• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

De workshops voor de Poort naar Complete Veiligheid gaan weer van start

Deelnemers van de Poort naar Complete Veiligheid hebben met het behalen van hun certificaat hun kennis over het plaatsen van veilige poorten een boost gegeven. Hiermee is een belangrijke stap gezet in het laten voldoen van poortconstructies en automatisering aan de meest actuele wet- en regelgeving.

Poortveiligheid voor iedereen

In vier praktijkgerichte workshops verdiepen de deelnemers uit de hekwerk- en installatiebranche zich in de complexe - steeds veranderende - wet- en regelgeving. Mauriks Solutions ondersteunt de deelnemers bij het op orde brengen van diverse onderdelen, zodat zij geholpen worden bij het voldoen van hun CE bij het fabriceren, plaatsen en installeren van geautomatiseerde poorten.

Samen sterker

Het initiatief is in 2015 tot stand gekomen met behulp van een vijftal hekwerkpartners naar aanleiding van vragen uit de markt en de steeds complexere wet- en regelgeving. Mauriks Solutions biedt hiermee een totaaloplossing op het gebied van poortveiligheid voor de gehele hekwerk- en installatiebranche. Als leverancier/importeur vindt Mauriks Solutions het belangrijk haar verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan een veilige omgeving, voor nu en voor in de toekomst.
Lees in dit blog waarom het zo belangrijk is om te voldoen aan de wettelijke verplichting. 

Totaaloplossing

Mauriks Solutions levert diverse kwaliteitssystemen voor een veilige poort. Zo bieden wij o.a. met het merk Nice betrouwbare motoren voor draai- en schuifpoorten. Als officiële partner van ASO Safety Solutions leveren wij alle ASO onderdelen, zoals overdrachtssystemen, eind- en doorvoerlijsten. Ook bieden wij meetinstrumenten die nauwkeurig de sluitkracht van een geautomatiseerde poort en/of deur meten. Zo ziet u; wij denken graag met u mee voor de beste totaaloplossing.

Meld u aan

De workshops gaan 15 september weer van start in een coronaveilige opstelling. In het voorjaar van 2022 start een nieuwe sessie. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wilt u ook in korte termijn ook ondersteund worden in het voldoen aan de meest recente wet- en regelgeving en veilige poorten plaatsen? Doe ook mee en meld u aan voor de volgende workshop. Voor vragen en aanmelden, kunt u contact met ons opnemen: info@maurikssolutions.com.