Nieuws

Heeft uw terrein een parkeervraagstuk?

Wilt u voor uw parkeergelegenheid een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing? Elke parkeergelegenheid is anders en vraagt om een individuele aanpak. Het kan gaan om eenvoudige parkeersituaties in een woonomgeving, maar ook om complexe verkeersstromen bij een parkeerplaats of -garage. Wij helpen u graag bij het bepalen welke totaaloplossing het beste aansluit bij uw situatie.
Zo ziet u; Mauriks Solutions denkt graag met u mee en is uw partner voor volledig beheer en controle van elk parkeervraagstuk.
Lees verder

Een Nice Slagboom voor iedere toepassing 

Het assortiment van de Nice slagboomsystemen bestaat uit de Wide en Bar serie. De Bar serie is tot 9 meter leverbaar en de Wide serie tot 7 meter. De slagbomen kunnen uitgevoerd worden met vangpaal en pendelpaal, verlichting, knikarm en andere accessoires. Uiteraard zijn onze besturingssystemen en accessoires compatible met deze slagbomen. Onze vekoopmedewerkers informeren u graag.
Meer informatie 

Betonpoeren: voorkom extra werkzaamheden

Bespaar uzelf vervelende beton-werkzaamheden en droogtijden bij het plaatsen van een slagboom. Wij bieden betonpoeren voor de Nice M-BAR slagboom en vangpaal. De betonpoer heeft doorvoergaten waar de benodigde kabels doorheen gehaald kunnen worden. De vier voorgemonteerde M12 draadbussen zitten op de juiste positie.
Bekijk de betonpoeren

Parkeren & toegangsbeheer

De toegang tot uw parkeerplaats is veilig te beheren met de draadloze Intratone Intracall. Het eenvoudige bedieningspaneel is voorzien van 1 belknop voor audiocommunicatie en er is de mogelijkheid om een analoge camera toe te voegen. Met behulp van uw mobiele telefoon beantwoordt u eenvoudig de bezoeker bij de intercom. Toegangscontrole biedt veiligheid en gemak voor kleine en grote organisaties, maar ook voor de particulier.
Lees alle Intracall informatie

Detectielussen voor goede verkeersdoorstroming

Een detectielus stelt vast of een voertuig zich voor, onder of voorbij de slagboom bevindt. Een detectielus zorgt voor een goede en veilige werking van de installatie. Onze prefab detectielussen zijn te configureren voor de open-, sluit-, stop- en fotofunctie op de besturing van een M-Bar slagboom. Detectielussen zijn goed te combineren met andere parkeersystemen en dragen bij aan een prettige verkeersdoorstroming.
Bekijk hier onze detectielussen

Lichtlijn voor meer veiligheid

De lichtlijn is een revolutie op het gebied van inbouw lichtlijn techniek. Door de non-stop lichttechniek ontstaat een lijn die echt als één geheel brandt. Het grote contrast en de duidelijke markeer eigenschap bieden veel toepassingsmogelijkheden op het gebied van veiligheid. De lichtlijn kan ook voor decoratieve doeleinden toegepast worden.
Ga naar onze LED lichtlijnen

Neem contact op voor uw bestelling, vragen of uitgereide informatie. Bel ons:073-646 11 00 of stuur een e-mail. Wij informeren u graag!

Een goed advies, aantrekkelijke prijs en sneel levering zijn voor ons al meer dan 47 jaar vanzelfsprekend.

Verwante artikelen