• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

Mauriks Solutions 48 jaar sterk in oplossingen - Met een frisse blik naar de toekomst

Wij zijn jarig!

Sinds 1 april 1973 heeft Mauriks Solutions zich als handels(t)huis ontwikkeld tot dé leverancier in toegangstechniek- en afsluitsystemen, voor industrie en particulier. Niet alleen op het gebied van productoplossingen, maar ook met succesvolle samenwerkingsverbanden, zoals de concepten van de deVakmanPartner en dePoortnaarCompleteVeiligheid.

Als familiebedrijf zijn wij constant in beweging; letterlijk en figuurlijk 

We blijven ons ontwikkelen, we blijven innoveren en we blijven groeien. Afgelopen maand zijn we van start gegaan met de verbouwing van ons Kenniscentrum. Hiermee creëren we een complete belevingswereld voor klanten en medewerkers. Een innovatieve plek waar inspiratie en kennisdeling centraal staan. Want hier is waar onze onderneming al 48 jaar op is gebouwd. Ook aan ons team wordt gebouwd. Momenteel staan er vacatures open voor een Product Manager en een Verkoop Binnendienst medewerker. Kent u enthousiaste personen die op zoek zijn naar een leuke job? Laat het hen of ons weten! Kijk hier voor de vacature inhoud.

Wij hopen u dit jaar nog te mogen verwelkomen in ons vernieuwde Kenniscentrum, waar we gezamenlijk kunnen proosten op een frisse én gezonde toekomst.

Tot snel in ons vernieuwde Kenniscentrum!

Met feestelijke groet,

Het Mauriks Team
Carlos Mauriks