• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

Mauriks Solutions bestaat 50 jaar!

Wij bestaan 50 jaar en dat gaan we op gepaste wijze vieren! We houden je op hoogte van onze aankomende festiviteiten, maar hoe begon het eigenlijk allemaal?

Mauriks Solutions viert gouden jubileum

Het verhaal van Mauriks Solutions begon op 1 april 1973, toen Mauriks Solutions werd opgericht door Frans en Elly Mauriks als technisch handelsbureau met het oog op het creëren van sterke oplossingen. Nu 50 jaar later is Mauriks Solutions uitgegroeid tot marktleider in poortautomatisering in Nederland en dé leverancier in toegangstechniek- en afsluitsystemen voor industrie en particulier. Daarnaast heeft Mauriks Solutions in deze periode enkele succesvolle samenwerkingsverbanden opgericht, zoals de initiatieven van de VakmanPartner en dePoortnaarCompleteVeiligheid.

Inmiddels levert Mauriks Solutions diverse oplossingen onder 3 product marktcombinaties:

  • M design
  • M construct
  • M access

  Showroom-1986Lg3nFzLQ1bWv8

 

M design vertegenwoordigt een compleet programma in oplossingen voor afsluit- en afscheidingssystemen. Dit is waar de 1ste generatie (Frans en Elly Mauriks) in 1973 mee gestart is. Vanuit dat vertrekpunt kwam al snel de vraag naar technische oplossingen voor het laten functioneren van o.a. poorten en deuren zoals componenten, hang- en sluitwerk en railsystemen, het huidige M construct. En met de vraag eind jaren ‘80 naar automatiseringssystemen voor o.a. poorten is M access ontstaan, ons toegangstechniekprogramma voor gebouwen en terreinen.

 

We kijken met gepaste trots terug op onze 50-jarige bestaansgeschiedenis waarin we ons hebben ontwikkeld als een betrouwbare handels- kennispartner in afsluitsystemen en toegangstechniek door het bieden van creatieve oplossingen en proactieve kennisdeling. Met ons vernieuwde interactieve kenniscentrum annex showroom hebben wij alle tools in handen om onze productkennis over te brengen aan de klant.

 

Met de komst van een volledig nieuwe website en webshop in 2023 komt er een mooi platform waarmee wij de klant nog beter kunnen bedienen. Niet alleen voor onze bestaande klanten, maar ook voor nieuwe potentiële klanten is er straks genoeg informatie te vinden op de nieuwe website. Waar de webshop er is om het aankoopproces te vereenvoudigen, is de website er om te inspireren. Met enthousiasme kijken we naar de toekomst en richten we ons op de verdere groei van het familiebedrijf.

 

Om al deze vernieuwingen mooi te kunnen verpakken krijgt het uiterlijk van Mauriks Solutions een nieuw jasje. Zo zijn er straks kleine subtiele wijzigingen te vinden in het logo en wordt de uitstraling van de huisstijl een stuk frisser.

 

Tot slot willen we graag onze dank uitspreken naar onze klanten, samenwerkingspartners en medewerkers. Mede door jullie steun en vertrouwen heeft Mauriks Solutions zich ontwikkeld tot de handels- en kennispartner die het vandaag de dag is. Met het bereiken van deze mijlpaal hebben we een mooie, nieuwe basis gelegd voor de toekomst. Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking nog vele jaren voor t te zetten.

 

Op naar de volgende 50 jaar!

 

 Foto-s-nieuwsbericht-50-jaar-MSRET9HzLC9hwTf

 

Met feestelijke groet,

Het team van Mauriks Solutions