Nieuws

Nieuwe sessie de Poort naar Complete Veiligheid start in het voorjaar 2021

Deelnemers van de Poort naar Complete Veiligheid mogen na het behalen van hun certificaat poorten plaatsen met CE-markering. Dit betekent dat hun combinatie van poortconstructie en automatisering voldoet aan de wet- en regelgeving.

Poortveiligheid voor iedereen

In vier praktijkgerichte workshops verdiepen de deelnemers uit de hekwerk- en installatiebranche zich in de complexe wet- en regelgeving. Mauriks Solutions ondersteunt de deelnemers bij het op orde brengen van diverse onderdelen, zodat zij in korte tijd voldoen aan CE bij het fabriceren, plaatsen en installeren van geautomatiseerde poorten.

Samen sterker

Het initiatief is in 2015 tot stand gekomen in samenwerking met brancheorganisatie NHI en een vijftal hekwerkpartners. Mauriks Solutions biedt hiermee een totaaloplossing op het gebied van poortveiligheid voor de gehele hekwerk- en installatiebranche. Als leverancier/importeur vindt Mauriks Solutions het belangrijk haar verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan een veilige omgeving, voor nu en voor in de toekomst.
Lees in dit blog waarom het zo belangrijk is om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

Totaaloplossing

Mauriks Solutions levert diverse kwaliteitssystemen voor een veilige poort. Zo bieden wij o.a. met het merk Nice betrouwbare motoren voor draai- en schuifpoorten. Als officiële partner van ASO Safety Solutions leveren wij alle ASO onderdelen, zoals overdrachtssystemen, eind- en doorvoerlijsten. Ook bieden wij meetinstrumenten die nauwkeurig de sluitkracht van een geautomatiseerde poort en/of deur meten. Zo ziet u; wij denken graag met u mee voor de beste totaaloplossing.

Meld u aan

De nieuwe sessie start in het voorjaar van 2021 (onder voorbehoud van de dan geldende Corona maatregelen) in ons Kenniscentrum te 's-Hertogenbosch. Let op: de aankomende sessie is bijna volgeboekt.

Wilt u ook in korte tijd voldoen aan wet- en regelgeving en veilige poorten plaatsen? Doe ook mee en meld u aan voor de volgende workshop. Voor vragen en aanmelden, kunt u contact met ons opnemen: info@maurikssolutions.com.