Nieuws

Nieuwe sessies de Poort naar Complete Veiligheid gaan beginnen

Deelnemers van de Poort naar Complete Veiligheid mogen na het behalen van hun certificaat poorten plaatsen met CE markering. Dit betekent dat hun poortconstructies en automatisaties voldoen aan de wet- en regelgeving.

Poortveiligheid voor iedereen

In vier praktijkgerichte workshops verdiepen de deelnemers uit de hekwerk- en installatiebranche zich in de complexe wet- en regelgeving. Mauriks Solutions ondersteunt de deelnemers bij het op orde brengen van de bedrijfsprocessen, zodat zij in korte tijd voldoen aan CE bij het fabriceren, plaatsen en installeren van geautomatiseerde poorten.

Samen sterker

Het initiatief is tot gekomen in samenwerking met brancheorganisatie NHI en een vijftal hekwerkpartners. Mauriks Solutions biedt hiermee een totaaloplossing op het gebied van poortveiligheid voor de gehele hekwerk- en installatiebranche. Als leverancier/ importeur vindt Mauriks Solutions het belangrijk haar verantwoordelijkheid te nemen en bij te dragen aan een veilige omgeving, voor nu en voor in de toekomst.

Totaaloplossing

Mauriks Solutions levert diverse kwaliteits- systemen voor een veilige poort. Zo bieden wij o.a. met het merk Nice betrouwbare motoren voor draai- en schuifpoorten. Als officiële partner van ASO Safety Solutions leveren wij alle ASO onderdelen, zoals overdrachts- systemen, eind- en doorvoerlijsten. Ook bieden wij meetinstrumenten die nauwkeurig de sluitkracht van een geautomatiseerde poort en/of deur meten. Zo ziet u; wij denken graag met u mee voor de beste totaaloplossing.

Wilt u ook in korte tijd voldoen aan wet- en regelgeving en veilige poorten plaatsen? Doe ook mee! Vraag dan de informatieve brochure aan. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen: bel: 073 - 646 1100 of mail: info@maurikssolutions.com.