• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

Op zoek naar een draadloze intercom met onbeperkte ontwerpvrijheid?

Met DINA Create kunt u uw eigen intercom samenstellen. De basismodule bestaat uit een spreek/luister module met camera. De handsfree proximity lezer, modulair toetsenbord, digitaal naamplaatje en individuele belknoppen zijn optioneel te kiezen. Uniek is dat de kleur van de intercom zelf te bepalen is en hiermee perfect aansluit bij de karakteristieken en uitstraling van ieder pand en de wens van de bewoners/ gebruikers.
Lees meer over DINA Create

DINA Create in de media

Deze maand publiceerde vakblad Installatie & Bouw een redactioneel artikel over de DINA Create van Intratone. Lees het artikel en ontdek de vele ontwerp mogelijkheden van deze draadloze intercom.
 

Totaaloplossing

Wij informeren u graag over de mogelijkheden van DINA Create in uw specifieke situatie en onze totaaloplossingen op het gebied van toegangscontrole. Neem contact op voor vragen of uitgebreidere informatie. Een goed advies, aantrekkelijke prijs en snelle levering zijn voor ons al meer dan 47 jaar vanzelfsprekend!
 

Kennisdeling Intratone

Heeft u behoefte aan een praktijkgerichte training? Neem gerust contact met ons op.
Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de trainingsmogelijkheden bij u op locatie of bij ons in het Kenniscentrum in 's-Hertogenbosch. De koffie staat voor u klaar!
Bel 073-646 11 00 of stuur een e-mail.