• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

Op zoek naar een uniek design voor uw balustrade of Franse balkon? GD system biedt de oplossing

Situaties waarbij men wordt blootgesteld aan valrisico's worden in korte tijd afgebakend met de mooiste authentieke panelen van GD system. 
Het revolutionair modulair balustradesysteem van GD system is hét totaalconcept in design, eenvoud van installatie en veiligheid.

Continu breiden wij ons GD system assortiment uit met nieuwe design panelen voor balustrades en Franse balkons. Met de nieuwe creaties heeft u nu nog meer keus, waarmee u uw klant een unieke, persoonlijke én veilige oplossing kunt presenteren. U leest hier alles over.

Mauriks Solutions biedt als innovatief handels(t)huis al meer dan 48 jaar designoplossingen in afsluitingen en valbeveiliging.

Laat u inspireren door de mooie geometrische designs voor balustrades en Franse balkons van GD system. 

Bekijk de fraaie voorbeelden in onderstaande video:

Unieke creaties zelf samenstellen

De designs van GD system lopen per paneel zuiver in elkaar over en kunnen zo gecombineerd worden waardoor geen enkele balustrade hetzelfde is. Verras uw klant met unieke creaties! Het balustrade systeem van GD system wordt met een innovatieve klem/bevestiging gemonteerd.
Lees meer over het idee

Uw specifieke projectwens

De totaaloplossing van GD system kan geleverd worden per specifieke projectwens in lengte, kleur en behandeling, passend bij elk persoonlijk interieur en exterieur. De panelen van GD system zijn volledig montageklaar leverbaar. Het systeem is eenvoudig te monteren en bestaat uit een paal, klem en paneel en is geschikt voor zowel vloer als wand bevestiging.
Lees meer over het systeem

Zorgeloos genieten in een veilige omgeving 

Situaties waarbij men wordt blootgesteld aan valrisico's worden in korte tijd afgebakend met de panelen van GD system. Naast het design is de veiligheid essentieel, pas dan geniet uw klant zorgeloos van een persoonlijke omgeving. Alle panelen van GD system zijn gecertificeerd en voldoen aan de Europese richtlijnen van de EN 1991.
Lees meer over de veiligheid

Vraag de nieuwste brochure aan 

In de nieuwste brochure vindt u een totaaloverzicht van de vele nieuwe designs en leest u meer over het idee, het systeem, de veiligheid en de kwaliteit. Wilt u de brochure gedrukt per post ontvangen? Laat het ons weten en vraag hier een exemplaar aan.
Download de nieuwste GD system brochure 

GD elements

Geen totaalconcept, maar uw eigen creativiteit de vrije hand geven? Dan bieden de losse panelen onder GD elements de oplossing. Hiermee kan een geheel eigen en persoonlijke touch worden gegeven aan uw balustrade, trapleuning, poort of hekwerk.
Bekijk de losse panelen in onze webshop

Bezoek ons vernieuwde kenniscentrum

Wilt u de vele creaties 'live' bezichtigen en inspiratie opdoen? U bent van harte welkom in ons gloednieuwe kenniscentrum in ’s-Hertogenbosch. Graag informeren wij u over de vele mogelijkheden van onze oplossingen in design en techniek. Uiteraard komen we ook graag bij u langs. Neem contact met ons op voor vragen of het maken van een afspraak. Bel ons: 073-646 11 00 of stuur een e-mail.

Sterke samenwerkingen

Wij geloven in samenwerkingen met regionaal sterke vakmensen in design & techniek: onze VakmanPartners. 
Ons concept deVakmanPartner is succesvol door samenwerking in kennisdeling, innovatie en marktbewerking. Bent u deVakmanPartner in Balustraden die de kracht van samenwerking herkent? Neem dan contact me ons op.
Lees alles over deVakmanPartner

Zorgeloos genieten in een veilige omgeving, realiseren we samen met ons netwerk aan vakmensen. 
Daar is waar het bij ons al sinds 1973 om draait.