• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

Opent u samen met ons nieuwe deuren?

De 'Innovation Prize' is de terechte beloning van de technologische ontwikkelingen van Face. Het is voor ons de bevestiging dat Face de deurautomaten producent van de toekomst is. Moedigt u, net als wij, duurzame en vooruitstrevende innovaties aan? Wij bespreken graag met u de samenwerkingsmogelijkheden.

Face innoveert volop

In 2019 brengt Face innovaties op de markt waarmee de hoogstaande deursystemen nog meer montage- en gebruiksgemak bieden. Mauriks Solutions staat volledig achter de duurzame ontwikkelingen en innovaties van Face, zoals de introductie van de hermetisch sluitende schuifdeur automaat. Deze is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld cleanrooms in ziekenhuizen. Daarnaast introduceren we de SW80S: een volautomatisch draaideursysteem voor zwaardere deuren tot maximaal 300 kilo. Download de brochure voor een snel overzicht van de totaaloplossingen van Face.

Deurautomaten van Face

Deurautomaten van Face zijn uitgevoerd met 'brushless' motoren, waarop vijf jaar garantie wordt gegeven. Deze nieuwste generatie automatisatie biedt vele voordelen zoals o.a.: laag energie- verbruik, geruisloze beweging van de deur, eenvoudige installatie dankzij modulaire opbouw en beschikbare SD-Kaart voor eenvoudig beheer van besturings- instellingen. Daarnaast zijn de profielen optioneel leverbaar en zijn alle gewenste motoren te bestellen, ook voor bijv. driedubbele schuifdeuren. Download de prijslijst voor het samenstellen van uw loopdeurautomaat en ontdek de voordelen.

Opent u nieuwe deuren?

Graag stellen wij u voor aan onze collega Dennis Elsevier. Dennis richt zicht als accountmanager o.a. op de markt voor deurautomatisering en adviseert u graag over de toepassingsmogelijkheden van Face. In ons Kenniscentrum kunt u de Face deurautomaten 'live' bezichtigen, zodat u zelf kunt ervaren hoe u nieuwe deuren kunt openen. De koffie staat klaar! Interesse? Bekijk onze website of neem contact op met Dennis Elsevier voor een vrijblijvende afspraak.

Tags: Deuren , Face