Opent en sluit u probleemloos deuren?

Samen met u komen wij tot een totaaloplossing voor elk type deur

 

Open en sluit nieuwe deuren

9 november 2018 - Van hang- & sluitwerk, tot deurdrangers en zelfsluitende scharnieren. Voor alle soorten en typen loop- en binnendeuren. Wat uw vraag bij welke deur ook is, Mauriks Solutions biedt de best passende totaaloplsossing.

 

 

Taatsdeurscharnier

Taatsdeur: een blikvanger

Een taatsdeur is een imposante blikvanger. Het taatsdeurscharnier is geschikt voor stalen, aluminium en houten deuren en wordt hier ingefreesd. Dit geeft een strak modern resultaat. Het hydraulische scharnier, vervaardigd van RVS, draait beide kanten op en manoeuvreert zo altijd in de looprichting. Montage is eenvoudig te stellen en de regelbare sluitkracht zorgt voor perfect sluiten van de deur. Bij nieuwe situaties is de grondveer een zeer geschikt alternatief. Speciaal voor stalen deuren is op aanvraag een verlengd kokerprofiel te bestellen.

 

Hydraulische deurdrangers

Deurdrangers bieden gemak en zijn verkrijgbaar als opbouw- en inbouwmodel. Houd bij aanschaf rekening met het gewicht van de deur en de draairichting. De sluitkracht en snelheid kunt u zelf eenvoudig naar wens instellen. De Fluid Power Technik is exclusief ontwikkeld voor vloerveren en deurdrangers met een hydraulisch mechanisme. De aanwezige vloeistof zorgt altijd voor soepele en optimale draaibewegingen.

 

Hydraulische deurdrangers
Paumellen bij Mauriks Solutions

 

Paumellen: vele varianten mogelijk

Onze paumellen (scharnieren voor binnendeuren) zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, in staal en rvs en al dan niet met een losse of vaste stift. Tevens is een paumel leverbaar met ingebouwde sluitveer: de perfecte toepassing in een modern, stalen kozijn. Heeft u vragen over de vele paumellen en toebehoren? Neem contact op met onze verkoop- medewerkers, zij adviseren u graag.

 

 

Nieuwe catalogus AMF

De Nederlandse catalogus van het AMF assortiment 2018-2019 is nu verkrijgbaar. Denk aan sloten, cilinders, hang- & sluitwerk, knoppen enz. Uiteraard leveren wij alle artikelen voor u tegen de scherpste prijzen. Nieuwsgierig naar de laatste innovaties van AMF? Ook die vindt u in deze catalogus. Download 'm snel via onderstaande button.

 

AMF catalogus 2018