Met Mauriks Solutions leidt u parkeren in veilige en de juiste banen

 

Parkeergarage

11 januari 2019 - Wilt u ook voor uw parkeergelegenheid een veilige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing?


Elke parkeergelegenheid is anders en vraagt om een individuele aanpak. Het kan gaan om eenvoudige parkeersituaties in een woonomgeving, maar ook om complexe verkeersstromen bij een parkeerplaats of -garage. Mauriks Solutions helpt u graag bij het bepalen welke totaaloplossing het beste aansluit bij uw situatie.

 

M-Bar slagboom

 

M-Bar Slagboom


Met de M-Bar slagboom sluit u uw terrein op een flexibele, veilige en gebruiks- vriendelijke manier af. De M-Bar slagboom is leverbaar tot 7 meter en is geschikt voor intensief gebruik. De besturing bevindt zich boven op de behuizing en heeft geïntegreerde detectielussen. De M-Bar kan uitgevoerd worden met vangpaal en pendelpaal, verlichting, knikarm en andere accessoires. Uiteraard zijn onze besturingssystemen en accessoires compatible met deze slagboom. Onze vekoopmedewerkers informeren u graag.

 

Betonpoeren: voorkom extra werkzaamheden


Bespaar uzelf vervelende betonwerkzaamheden en droogtijden bij het plaatsen van een slagboom. Wij bieden betonpoeren voor de Nice M-Bar slagboom en vangpaal. De betonpoer is tevens voorzien van doorvoergaten waar de benodigde kabels doorheen gehaald kunnen worden. De vier voorgemonteerde M12 draadbussen zitten tevens op de juiste positie.

Betonpoeren

 

Intracall Intratone

Parkeren & toegangsbeheer


De toegang tot uw parkeerplaats is veilig te beheren met de draadloze Intratone Intracall. Het eenvoudige bedieningspaneel is voorzien van 1 belknop voor audiocommunicatie. Met behulp van uw mobiele telefoon beantwoordt u de bezoeker bij de intercom.

  • Intercom functioneert met 3G/IP tezamen met de gratis Intratone app (Android /iOS)
  • Optioneel 15-jarig prepaid abonnement voor onbeperkte audiocommunicatie en optioneel voor videocommunicatie
  • Mogelijkheid om (maximaal) twee analoge camera’s toe te voegen (ook in app te bekijken)

 

 

Detectielussen voor goede verkeersdoorstroming

Een detectielus stelt vast of een voertuig zich voor, onder of voorbij de slagboom bevindt. Een detectielus zorgt voor een goede en veilige werking van de installatie. Onze prefab detectielussen zijn te configureren voor de open-, sluit-, stop- en foto-functie op de besturing van een M-Bar slagboom. Zo worden ongelukken voorkomen. Daarnaast dragen detectielussen bij aan een prettige verkeersdoorstroming. Detectielussen zijn goed te combineren met andere parkeersystemen.

Detectielussen

 

Stoplicht met lichtlijn

Lichtlijn voor meer veiligheid

De lichtlijn is een revolutie op het gebied van inbouw lichtlijn techniek. De lichtlijn heeft een zeer duidelijke signaalfunctie waarmee de attentiewaarde wordt vehoogt. Door de non-stop lichttechniek ontstaat een lijn die echt als één geheel brandt. Het grote contrast en de duidelijke markeer eigenschap bieden veel toepassingsmogelijkheden op het gebied van veiligheid. De lichtlijn kan ook voor decoratieve doeleinden toegepast worden.