Ons team

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Mauriks Solutions biedt een dynamische werkomgeving en haar medewerkers de kans zich te ontwikkelen middels trainingen en persoonlijke opleidingsprogramma's.

Interesse in een (nieuwe) uitdaging?

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Maar ben je van mening dat jouw talenten een goede aanvulling zijn voor ons team en onze onderneming? Dan nodigen wij je graag uit om vrijblijvend een mail te sturen. Vermeld daarin duidelijk jouw persoonlijke onderbouwing van jouw kwaliteiten, ervaringen en wat de reden is dat jij van toegevoegde waarde bent voor ons team en organisatie.
Mail jouw CV en open motivatie naar info@maurikssolutions.com t.a.v. Personeelszaken.

Mauriks Solutions officieel “Erkend leerbedrijf”

De Wet Educatie en Beroepsonderwijs verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een "Erkend leerbedrijf". Dit wordt beroepspraktijkvorming (BPV) genoemd.

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven heeft Mauriks Solutions officieel de titel verleend van “Erkend Leerbedrijf”. Dat betekent dat studenten welkom zijn om bij Mauriks Solutions praktijk evaring op te doen. De erkenning geldt voor een 3-tal opleidingen/beroepen:

  • Commercieel medewerker
  • (Junior) accountmanager
  • Logistiek medewerker


De eerste twee genoemde opleidingen vallen onder een BOL-traject (Beroeps Opleidende Leerweg); het betreft hier een stageplaats, 2/3 dagen per week praktijk, de andere dagen naar school.
De logistieke opleiding valt onder het BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg); de leerling komt op de loonlijst van het bedrijf en gaat 1 dag per week naar school.