• Creatief in oplossingen
 • Netwerk aan vakmensen
 • Samen succesvol
 • Sinds 1973

Ons team

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes. Mauriks Solutions biedt een dynamische werkomgeving en haar medewerkers de kans zich te ontwikkelen middels trainingen en persoonlijke opleidingsprogramma's.

Vakmensen vinden elkaar bij Mauriks Solutions

Ieder mens is een vakmens op zijn "eigen wijze"

Wij zijn dan ook altijd op zoek naar "eigen-wijze" vakmensen die samen met ons verder willen bouwen aan een fantastisch mooi en gezond familiebedrijf / groeiend handels(t)huis in afsluitsystemen en toegangstechniek voor terreinen en gebouwen.

Denk jij je thuis te voelen bij Mauriks Solutions, maar wil je meer weten, lees dan verder en/of kom eens vrijblijvend langs voor een persoonlijke kennismaking, loop een dag mee of kom lunchen dan kunnen we elkaar beter leren kennen.

We horen graag van je, tot ziens bij Mauriks Solutions!

Groet,

Daniël, Sandra, Maurice, Danny, Larissa, Fred, Monique, Halat, Rutger, Zeger, Dennis, Serena, joeri, Jeroen, Mandy, Luuk en Carlos


Ben jij nieuwsgierig geworden lees dan verder: waarom kiezen voor Mauriks Solutions?

Interesse in een (nieuwe) uitdaging?

Wij hebben diverse vacatures openstaan.


Heb jij interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar: management@maurikssolutions.com.


Mauriks Solutions officieel “Erkend leerbedrijf”

De Wet Educatie en Beroepsonderwijs verplicht MBO-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een "Erkend leerbedrijf". Dit wordt beroepspraktijkvorming (BPV) genoemd.

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven heeft Mauriks Solutions officieel de titel verleend van “Erkend Leerbedrijf”. Dat betekent dat studenten welkom zijn om bij Mauriks Solutions praktijk evaring op te doen. De erkenning geldt voor een 3-tal opleidingen/beroepen:

   • Commercieel medewerker
   • (Junior) accountmanager
   • Logistiek medewerker


De eerste twee genoemde opleidingen vallen onder een BOL-traject (Beroeps Opleidende Leerweg); het betreft hier een stageplaats, 2/3 dagen per week praktijk, de andere dagen naar school.
De logistieke opleiding valt onder het BBL-traject (Beroeps Begeleidende Leerweg); de leerling komt op de loonlijst van het bedrijf en gaat 1 dag per week naar school.

Laatst bekeken