• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973

Onze concepten

Als importeur/internationale handelsonderneming leveren wij een totaal pakket in producten, systemen en diensten aan de installerende en verwerkende industrie. Wij leveren o.a. hekwerk en traponderdelen en accessoires, poort- en deurautomatisering, omtrekbeveiliging, parkeertechniek, toegangscontrole, audio video, besturingen en andere aanverwante artikelen.

Mauriks Solutions streeft ernaar om elke dag voor onze klanten een vertrouwd handelsthuis te zijn. Dit doen we door onze klanten een Personal Design Technology meerwaarde te bieden. Dat wil zeggen méér dan producten en/of diensten alleen. Daarom bieden wij onze klanten enkele unieke concepten waardoor zij zich onderscheidend kunnen profileren bij de eindgebruiker.

de VakmanPartner

Een goede service is een belangrijk gegeven voor een goede relatie tussen leverancier en klant. Om die reden heeft Mauriks Solutions ervoor gekozen de afstand tussen klant en leverancier te verkleinen. Een aantal van onze klanten zijn Partner geworden; de VakmanPartner.
Bij de VakmanPartner krijgt de consument de beste totaaloplossing voor de beste prijs, bij hun in de regio!

Vind de VakmanPartner in Trappen, in Balustraden, in Hekwerk, in Toegangstechniek, in Deuren, in Parkeren en/of in Metaal-design dicht bij u in de buurt op onze de VakmanPartner-site.
Wilt u VakmanPartner worden of wenst u meer informatie? Lees dan alvast meer in deze VakmanPartner folder. Heeft u nog vragen, neem gerust vrijblijvend contact op.

de Poort naar Complete Veiligheid

Een bezorgde vraag die Mauriks Solutions van haar klanten veel gesteld krijgt, is: "hoe kan ik voldoen aan de huidige wet- en regelgeving omtrent geautomatiseerde poorten?" Een zeer terechte vraag; want het is van levensbelang om op de hoogte te zijn van de risico's en consequenties van poortveiligheid.

Nu is het de aangewezen tijd de verantwoording te nemen om enerzijds grondig bekend te geraken met de complexe wet- en regelgeving én anderzijds te voldoen aan de CE-normen bij het fabriceren, plaatsen én installeren van een geautomatiseerde poort. Daarom initieerde Mauriks Solutions in samenwerking met de brancheorganisatie NHI en 5 klanten, in 2016 de Poort naar Complete Veiligheid. De vele leerzame bijeenkomsten leidden tot de ontwikkeling van 3 veilige poorten:

  • een draaipoort,
  • een vrijdragende schuifpoort en
  • een rail-schuifpoort.

Bent u installateur van geautomatiseerde hekwerken en/of poorten? Dan bent ook u verplicht te voldoen aan de complexe wet- en regelgeving. Ziet u echter op tegen de tijd- en geldinvestering om u zelfstandig in deze materie te verdiepen? Meld u dan ook aan voor de Poort naar Complete Veiligheid. Zo komt poortveiligheid voor iedereen binnen bereik. Dit biedt de gehele hekwerk- en installatiebranche dé totaaloplossing op het gebied van poortveiligheid.

Laatst bekeken