Partners

Wat is het?

Via High Quality Partner presenteren regionaal sterke vakmensen in design en techniek zich gezamenlijk op een unieke en eigentijdse wijze naar de zakelijke en particuliere markt.
 

Logo Trappen Partner

logo Hekwerk Partner

logo Toegangstechniek PartnerWie nemen deel?  

Het betreft midden- en kleinbedrijven van vakmensen uit o.a. de trappen-, hekwerk-, toegangstechniek- branches;die de mens en de kwaliteit centraal stellen;

  • die zich richten op maatwerk en totaalconcepten in specifieke en soms complexe omstandigheden;
  • die er voor zorgen dat alle betrokkenen zorgeloos kunnen genieten van een persoonlijke en veilige omgeving;
  • die op een persoonlijke wijze een duurzaam eindresultaat creëren.

    Dit bereiken zij door vooraf de echte vraag helder te krijgen, door een goede en volledige kennis in (product) technologie en toepassingsmogelijkheden te hebben en door het product zelf te leveren, installeren en alle service en garantie te bieden.

Reden High Quality Partners?
Als vakmensen zijn deze deelnemers trots op hun unieke toegevoegde waarde en daarom presenteren zij zich met “gelijke” bedrijven samen aan de particuliere en zakelijke markt: verbonden via een kwaliteitslabel -‘Personal Design and Technology’- dat met ruimte tot ondernemen borg staat voor de kernwaarden en de toegevoegde waarde, zichtbaar en vindbaar via TrappenPartner.nl, HekwerkPartner.nl, ToegangstechniekPartner.nl en waarbij alle deelnemende bedrijven zelfstandig zijn en blijven.

Wie zijn de initiatiefnemers?

Het initiatief tot Hiqh Quality Partner is genomen door Carlos Mauriks en Marc Folkers vanuit hun filosofie over vakmanschap, persoonlijk zaken doen en duurzaam zakelijk succes.

Carlos Mauriks; “Wij als vakmensen uit het klein- en middenbedrijf kunnen onze consument en klant het beste bedienen als wij onze krachten bundelen, waarbij iedere deelnemer zelfstandig blijft en doet waarin hij als vakmens goed is! Wij weten vanuit ons eigen familiebedrijf al ruim 43 jaar hoe belangrijk het is, dat mensen hun behoeften vertaald zien in een omgeving, waarin je je ook echt thuis voelt. Dat begint met betrouwbare en duurzame producten. Maar je geniet pas echt als je met plezier om je heen kijkt en ervaart dat je omgeving een kloppend geheel is. En dus is naast vakmanschap, persoonlijk contact minstens zo belangrijk, waarbij de vraag achter je vraag duidelijk wordt en je in begrijpelijke taal een goed beeld krijgt van het product/totaalconcept zelf, de toepasbaarheid en de relatie tot de omgeving en de prijs.”

Mocht u geïnteresseerd zijn in hoe het concept inhoudelijk werkt, neem dan een kijkje op TrappenPartner, HekwerkPartner of ToegangstechniekPartner.