• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973

Dubbele draaipoort van handbediend naar geautomatiseerd

Deze bewoners moesten hun dubbele draaipoort altijd met de hand openen. Dat hoeft geen probleem te zijn maar is niet altijd even handig en praktisch. Een geautomatiseerde poort is in veel situaties veel fijner. In verloop van tijd ging het openen ook steeds moeizamer. Gemak dient de mens, zo vonden ook de bewoners en het werd tijd deze mooie poort te automatiseren. Een project die met een gerust hart aan Total Gates kan worden toevertrouwd.

Op elke poortvleugel monteerde Total Gates een Toona4005 draaipoortaandrijving. Deze 230V motor van Nice wordt bestuurd door een Nice MC800 Moonclever. In de geplaatste zuilen aan de tuinzijde zitten EPMB fotocellen en aan de poortpalen de F210B fotocellen.

Beide bewoners ontvingen van Total Gates ieder een eigen handzender waarmee, middels een Intratone GSM module, de poort op afstand met één druk op de knop geopend kan worden. Hiermee was aan het verzoek voldaan maar als service zorgde onze VakmanPartner ervoor dat de poort na 20 seconden automatisch weer dichtloopt. Zo hoeven de bewoners zich geen zorgen meer te maken om het sluiten te vergeten.