• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973

Hout en metaal combinatie in een dubbele draaipoort

De wens van de klant is om een moderne poort met lamellen te combineren met het landelijke van eikenhouten kolommen. Ook omdat het eikenhout terugkomt in het huis wat erachter staat, net als de kleur van de poort (RAL-7024 mat met oppervlakte structuur) terugkomt in de kozijnen van het huis. Ook was de wens om de poort te voorzien van een GSM module zodat de poort onderweg naar huis 'open gebeld' kan worden, zodat de klant niet op straat hoeft te wachten totdat deze geopend is.

THO heeft een dubbele draaipoort met lamellen geproduceerd en gemonteerd in combinatie met eikenhouten kolommen. De poort is geautomatiseerd door middel van ondergrondse motoren en te bedienen met een GSM module. Ook zijn er grondspots geplaatst door THO zodat de poortopstelling ook in het donker tot zijn recht komt.

Het poortframe is van staal S235 thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur RAL-7024 mat, met oppervlakte structuur. Kolommen van geschaafde massief eikenhouten balken. De aandrijving zijn ondergrondse motoren van Nice (L-fab4024). GSM module van Intratone.