Verzending of afhalen

Wanneer wordt de zending geleverd?
Als u voor 15:00 uur bestelt, streven wij ernaar binnen 2 werkdagen te verzenden, mits alle goederen voorradig zijn. Voor goederen welke niet voorradig, geldt een levertijd in overleg.

Moet ik extra betalen voor de verzending?
Bestellingen met een netto orderbedrag vanaf 300,00 (exclusief 21% BTW) worden franko geleverd binnen de Benelux. Bij bestellingen met een netto orderbedrag lager dan 300,00 (exclusief 21% BTW) of bij verzending buiten de Benelux zullen verzendkosten op de factuur worden berekend.
Wij hanteren voor lengtes korter dan 3 meter géén lengtetoeslag.

Kan ik de goederen ook afhalen?
U kunt uw bestelde goederen ook afhalen op werkdagen van 8:30 uur tot 17:00 uur. Wel is het prettig als u de bestelling, indien mogelijk, alvast per mail, fax of telefoon door geeft. Wij zetten de bestelde goederen dan voor u klaar. Zo voorkomt u in een mogelijke wachttijd. Maar ook zonder afspraak bent u natuurlijk van harte welkom; de koffie staat altijd klaar!


Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn, toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, gedeponeerd ter Griffie van de Rechtbank te Rotterdam, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. Additioneel zijn ook onze aanvullende voorwaarden van toepassing. Op deze overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden beslist door de in Nederland bevoegde rechter te ’s-Hertogenbosch.
Via deze link vindt u al onze leverings- en betalingsvoorwaarden.