Trainingen

Service, training en kennisoverdracht zijn een essentieel onderdeel binnen Mauriks. Om onze know-how zo goed mogelijk over te dragen is ons kenniscentrum van wezenlijk belang. In ons kenniscentrum staan onze producten en systemen opgesteld om een compleet beeld te geven van ons aanbod en in de praktijk te ervaren wat de mogelijkheden zijn. Door praktijk simulaties kunt u zelf in de praktijk onze producten ervaren. Onze productspecialisten geven graag een producttraining op maat.

Kennisdeling op elk niveau, voor iedereen

Met regelmaat organiseren wij Kennisdeling-sessies. Hierbij nodigen wij technici van fabrikanten en leveranciers en onze klanten uit in ons Kenniscentrum. Doel is een onderlinge actieve deling van kennis met de ervaring uit de praktijk.
Hiernaast biedt Mauriks Solutions kleinschalige, persoonlijke trainingsmogelijkheden aan waarbij specifieke vragen beantwoord kunnen worden. Die twee mogelijkheden zijn:

Mauriks Kennisdeling

Mauriks Kennisdeling is een praktijkgerichte training waarbij (maximaal 8) collega-bedrijven bijeen komen. De deskundige Service afdeling van Mauriks Solutions faciliteert en verzorgt deze workshop. De kracht en kwaliteit van deze bijeenkomst is de onderlinge kennisdeling. Dankzij elkaars know-how kunnen zo technische en commerciële vraagstukken en veel voorkomende praktijkvoorbeelden en -situaties diepgaand besproken worden.

Mauriks op Maat

Mauriks op Maat is de meest persoonlijke training. Deze bijeenkomst wordt verzorgd door (één van) onze deskundige medewekers en de inhoud is volledig afgestemd op uw vragen/behoeften. De training geeft persoonlijke antwoorden, adviezen en tips op het gebied van techniek en commercie. Het aantal deelnemers aan een Mauriks op Maat training is geheel naar wens op te geven. In overleg bepalen we de meest geschikte locatie.

Het kenniscentrum is elke dag geopend van 8:30 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom om vrijblijvend een bezoek te brengen aan ons kennis- en trainingscentrum. Wilt u ons bezoeken dan zouden wij het op prijs stellen als u een afspraak maakt zodat wij u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.