• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973

Trainingen

Kennisdeling programma's


Trainingen bij Mauriks Solutions

Het delen van kennis over onze oplossingen doen wij o.a. door persoonlijke gesprekken, workshops & trainingen in kleinere en grotere bijeenkomsten zoals M kennisdeling en M op maat. In ons kenniscentrum te 's-Hertogenbosch kunnen wij vele oplossingen in realiteit laten zien. Wij zijn van mening dat regelmatige training op diverse niveaus en onderwerpen zowel technisch als commercieel een grote toegevoegde waarde heeft aan uw klant zowel in kwaliteit als service.

Ook bezoeken wij samen met onze klanten onze producenten/leveranciers in het buitenland, voor training, maar ook relatie beheer, kennisdeling en natuurlijk een stuk cultuur en gezelligheid.

M kennisdeling

Tijdens onze kennisdeling sessies zitten wij met maximaal 6 relaties, onze techneuten en optioneel de techneuten van onze leveranciers aan tafel. De doelstelling van deze meeting is om in een vertrouwde omgeving, vraagstukken, problemen en verbeteringen met elkaar te bespreken en van gedachten te wisselen. Het interessante hieraan zijn de interacties tussen verschillende personen met verschillende achtergronden en inzichten waar een ieder van leert. Dus niet theoretische presentaties, maar met elkaar de opbouwende discussie over praktijk en theorie.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

M op maat

Voor deze trainingen inventariseren wij specifieke wensen van u of uw onderneming en medewerkers om te komen tot een persoonlijke training. De training is interactief en kan ter plekke uitgebreid worden wanneer daar behoefte aan is. Persoonlijk betekend in deze 1 op 1 of meerdere personen van de zelfde onderneming. Vaak zijn deze technisch van aard, maar kunnen ook op commercieel vlak plaats vinden en natuurlijk ook gecombineerd. Onze ervaring is dat er altijd goede interactieve communicatie is en dat mensen positief, met een hoop meer kennis naar huis gaan.

Interesse, maak een afspraak en geef uw wensen aan.

M op reis

Wat is interessanter dan te zien hoe producten in de praktijk ontwikkeld, geproduceerd, geassembleerd en getest worden. Voor velen een unieke ervaring wanneer zij dit eenmaal gezien hebben. Tijdens onze leveranciers bezoeken is training in bestaande, maar ook innovaties ons eerste doel, maar ook kennismaking met de werkwijze en cultuur van onze leveranciers is een interessante ervaring. Velen zijn u voorgegaan en wij kunnen u melden dat iedereen altijd erg enthousiast terug komt. Naast het feit dat het voor u interessant is, is dat het ook voor onze leveranciers, omdat zij op deze wijze direct in contact komen met de verwerker van hun producten en praktijkervaring altijd welkom is om verbeteringen door te voeren.

Houd onze website en uw email in de gaten, wij houden u op de hoogte.

 

Laatst bekeken