Kenniscentrum

Service, training en kennisoverdracht zijn een essentieel onderdeel binnen Mauriks. Om onze know-how zo goed mogelijk over te dragen is ons kenniscentrum van wezenlijk belang.

Ervaar onze producten in de praktijk

In ons kenniscentrum in 's-Hertogenbosch staan onze producten en systemen opgesteld om een compleet beeld te geven van ons aanbod en in de praktijk te ervaren wat de mogelijkheden zijn. Door praktijk simulaties kunt u zelf in de praktijk onze producten ervaren. Onze productspecialisten geven graag een producttraining op maat.

Het kenniscentrum is elke dag geopend van 8:30 tot 17:00 uur. U bent van harte welkom om vrijblijvend een bezoek te brengen aan ons kennis- en trainingscentrum. Wilt u ons bezoeken? Maak dan een afspraak, zodat wij u alle tijd en aandacht kunnen geven die u verdient.

Trainingen en workshops

Mauriks Solutions biedt oplossingen om zorgeloos te kunnen genieten van een persoonlijke en veilige omgeving. Kennis van producten en toepassing is onontbeerlijk. Door kennis en specialisme biedt u de beste oplossing voor uw klant. Mauriks verzorgt daarom producttrainingen op maat.

Onze productspecialist heeft zich gespecialiseerd in één-op-één technische trainingen maar ook geeft hij trainingen in groepsverband. Hij adviseert en ondersteunt u graag! Een producttraining op maat is te volgen in ons kenniscentrum maar een training krijgen op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Alle trainingen zijn te volgen op verschillende niveau's: basic, advanced en professional. Na het volgen en correct doorlopen van één van onze technische trainingen ontvangt u ook het Mauriks certificaat. Heeft u interesse in de mogelijkheden en voordelen van een producttraining? Neemt u dan contact met ons op.

de Poort naar Complete Veiligheid

Omdat poortveiligheid van levensbelang is, nam Mauriks Solutions het initiatief om op het eigen terrein de drie belangrijkste poortopstellingen te maken. Aan de hand van deze poorten werden én worden producten en productcombinaties samengesteld en streng op hun veiligheid getest.

Zet u poortveiligheid ook prominent op uw agenda? Kom dan vrijblijvend de poort-opstellingen bekijken en laat u informeren hoe u binnen korte tijd bekend kunt raken met de complexe wet- en regelgeving.