• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

Mauriks Solutions is 49 jaar!

Het begon op 1 april 1973 als kleine onderneming met oog op sterke oplossingen. Nu 49 jaar ondernemerschap later, is die frisse blik er nog steeds en kijkt Mauriks Solutions nog altijd naar innovatieve nieuwe producten. Uitgegroeid tot marktleider en dé leverancier in toegangstechniek- en afsluitsystemen, voor industrie en particulier. Niet alleen op het gebied van productoplossingen, maar ook met succesvolle samenwerkingsverbanden, zoals de concepten van de VakmanPartner, en dePoortnaarCompleteVeiligheid.

 

Op naar de 50 - en daar voorbij

 
We hebben altijd het vertrouwen gevoeld van onze klanten en collega’s. Dit vertalen we door naar resultaat, waar iedereen blij van wordt. Deze houding is de basis tot succes. Daar geloven wij heel erg in en dat vind je terug bij Mauriks Solutions. Om dit extra kracht bij te zetten hebben wij geïnvesteerd in een goede omgeving. Dat begint bij onze entree en tuin dit heeft een moderne uitstraling gekregen. Maar ook de interne verbouwing heeft daaraan bijgedragen. De nieuwe kantoren, frisse inrichtingen en kleuren zorgen voor een huiselijke doch professionele omgeving. Met als kers op de verjaardagstaart het vernieuwde interactieve kenniscentrum annex showroom. De klant krijgt de presentatie die precies past en zo heeft de klant gelijk een indruk van het werk van Mauriks Solutions. Een complete belevingswereld voor klanten, voorschrijvers én medewerkers. 

 

Carlos: “Met ons vernieuwde interactieve kenniscentrum hebben wij alle tools bij de hand om de productkennis over te brengen aan onze klanten. We kunnen het zo inrichten gericht op het vakgebied en de interessen van de klant alle panelen in het kenniscentrum verschuiven zodat de setting precies past bij de oplossing.” 

carlos-mauriks-afbeelding-1ur6hkgs5KOKaK 

De vernieuwde showroom bij Mauriks Solutions. Links de oude situatie en rechts de nieuwe. 

Toekomstproof familiebedrijf 

Wij blijven ontwikkelen en we blijven groeien. Met deze mindset volgt het resultaat wat we verwachten. Als wij zorg dragen dat de kwalitatieve doelen nagestreefd worden dan komt de kwantitatieve groei vanzelf.

Plannen voor 2022

Mauriks Solutions zit niet stil. Ook in 2022 wordt er verder gewerkt aan de groei en het uitbouwen van het familiebedrijf. De belangrijkste punten voor dit jaar zijn gericht op de uitbouw van de gezonde organisatie waar openheid, eerlijkheid en duidelijkheid voorop staan. Nu het interactieve kenniscentrum bijna klaar is worden de pijlen weer gericht op het geven van onze kwalitatieve trainingen en kennissessies (individueel /groep) en uiteraard persoonlijk klantcontact. Ook is er genoeg ruimte voor groei, er staan nog enkele lege bureaus waar binnenkort nieuwe senior accountmanagers en markt developers plaats mogen nemen. De 50 komt in zicht en dat jubileum gaan we groots vieren.

Hopelijk tot snel in ons vernieuwde Kenniscentrum, waar we gezamenlijk kunnen proosten op een frisse en gezonde toekomst.

Carlos: “Met het 50-jarig bestaan van Mauriks Solutions in zicht hebben we een mooie mijlpaal bereikt en gaan we hier nog zeker 50-jaar aan vastplakken. We hebben een mooie nieuwe basis gelegd voor de toekomst.”