• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973
Nieuws

Wat maakt Mauriks Solutions marktleider in hek- en poortautomatisering in Nederland?

Als Mauriks Solutions zijn we marktleider in onze branche. Wij leveren een totaalpakket in producten, systemen en diensten aan de installerende en verwerkende industrie. Denk hierbij aan: hekwerk, componenten, hang- en sluitwerk, ornamenten en poortautomatisering, besturingen, veiligheidssystemen, toegangscontrole en audio video systemen. Wat maakt ons marktleider? En waarvoor kun je bij ons terecht? We vertellen er graag meer over in dit blog.

 

NICE-smart

Nice poortautomatisering: exclusief in Nederland

Een van de redenen dat we marktleider zijn is door onze exclusieve samenwerking met Nice. Nice is zelf wereldwijd marktleider in poortautomatisering. Mauriks Solutions is de exclusieve importeur van het Italiaanse merk in Nederland. 

 

De samenwerking tussen Mauriks Solutions en Nice ontstond in 1994. In die 30 jaar zijn we uitgegroeid tot marktleiders op het gebied van geavanceerde poortautomatisering systemen.

Mauriks Solutions is dé specialist voor alle Nice automatisering. Heb je vragen of wil je advies over Nice automatisering? Onze deskundige medewerkers kennen alle ins- en outs van elke Nice product. 

 

Lees meer over ons productaanbod van Nice. 

Uitgebreid assortiment voor volledig én veilig toegangsbeheer

Veiligheid is ontzettend belangrijk bij deze producten. Daarom biedt Mauriks diverse accessoires en systemen  zoals fotocellen, bijpassende fotozuilen en waarschuwingsverlichting, veiligheidslijsten, overdrachtsystemen, obstakeldetectie etc.. Daarnaast biedt Mauriks Solutions kennis overdracht als het gaat over CE op handmatige en geautomatiseerde poorten middels het concept dePoortnaarCompleteVeiligheid. Het gehele Mauriks assortiment is met elkaar te integreren. Zo ontstaat een toegang dat gebruiksvriendelijk en bovendien veilig functioneert.

 

De Poort naar Complete veiligheid 

 

Poortveiligheid is van levensbelang. De wet-en regelgeving is echter zeer complex en voor velen ontmoedigend. Daarom hebben we bij Mauriks ‘de Poort naar Complete Veiligheid’ opgezet. 


Met ‘de Poort naar Complete Veiligheid’ helpen we klanten op een begrijpelijke en tijdbesparende manier bekend te geraken en zo te voldoen aan wetten, regels, normen en eisen.

 

In dit blog lees je waarom het zo belangrijk is om te voldoen aan de wettelijke verplichting.

 

Meer weten over ‘de Poort naar Complete Veiligheid’? In deze folder leggen we uit wat je nodig hebt om te voldoen aan wet- en regelgeving.

 

Mauriks-blog-afbeelding-liggend-marktleider-1LD49hq9YhNUAX

M-construct: compleet aanbod componenten voor de vakman 

Als marktleider op het gebied van afsluitsystemen en toegangstechniek voor poorten en hekwerk bieden wij met M-construct al meer dan 50 jaar een compleet aanbod componenten voor de vakman. M-construct is een verzamelnaam voor alle constructieve componenten, hang- en sluitwerk en systemen uit het assortiment van Mauriks Solutions.

 

In het assortiment van M-construct vind je ook scharnieren en paumelle, sloten en slot onderdelen, profielen, wielen en complete of losse onderdelen voor schuif- & hangrailsystemen.

 

Met onze producten komt je altijd tot de meest veilige en persoonlijke oplossing voor jouw klant. 

 

Samenwerken met vakmensen

 

Bij Mauriks Solutions vinden we de samenwerking met vakmensen erg belangrijk. Daarom hebben wij deVakmanpartner ontwikkeld. Hierin werken we samen met diverse vakmensen uit onze branche. Het zijn gedreven ondernemers, alleen of met een team die, net als ons, de visie delen dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. 

De beste VakmanPartners voor poort en hekwerk 

Ben je consument (zakelijk of particulier) en weet je precies welk type poort of hek je voor jouw entree wil laten maken? Heb je vakkundig advies nodig? Laat jouw gegevens achter en wij brengen jou in contact met een VakmanPartner. Zo weet je  zeker dat jouw poort of hek vakkundig wordt geproduceerd en  geïnstalleerd. Jouw persoonlijke wensen worden vertaald met de beste producten en service in techniek en design. 

Een team met kennis en ervaring

Niet alleen de samenwerking met externe vakmensen is belangrijk. Ook ons eigen team speelt natuurlijk een belangrijke rol. We vinden het van belang om een vast team te hebben met ervaring. We zijn er dan ook trots op dat de meeste medewerkers lang bij Mauriks Solutions blijven. Deze lange dienstverbanden dragen bij aan de kennis en ervaring die Mauriks Solutions heeft. 

 

Betrouwbaarheid vinden we ook een belangrijk aspect in onze samenwerking met zowel partners als klanten. Iedereen bij Mauriks Solutions is betrouwbaar en zal altijd meedenken en op zoek gaan naar de beste oplossing die past bij de behoeften van de klant. 

Kennis delen binnen en buiten het bedrijf 

Bij Mauriks Solutions delen wij graag onze kennis en ervaring. Zowel binnen ons bedrijf onder onze medewerkers, als daarbuiten met onze klanten en leveranciers. Kennisdeling is dan ook waar onze onderneming op gebouwd is.

 

De kennis van onze klanten en onze medewerkers is uniek door theorie en praktijk. Met onze verschillende vormen van kennisdeling blijven wij, onze klanten, leveranciers en alle andere relaties direct en indirect, up to date en kunnen wij blijven innoveren. 

 

Hoe wij dit doen lees op de pagina van ons kenniscentrum.

Samenwerken met Mauriks Solutions?

Alle bovengenoemde aspecten dragen bij aan het marktleiderschap van Mauriks Solutions in Nederland. Wil je meer weten over onze poort en hekwerk oplossingen? Ben je op zoek naar een geschikte VakmanPartner voor jouw project? Of wil je partner worden? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten gaan graag met je in gesprek.