Top of the page

Nieuwe samenwerking: maak kennis met de producten van Duthoo

donderdag 9 november 2023
Mauriks Solutions is een nieuwe samenwerking aangegaan met Duthoo, de aanbieder van lakoplossingen. Wil je meer weten? Lees dan verder wij vertellen er graag meer over.

Loop jij tegen het probleem aan dat je tijdens of na oplevering van een project schade aantreft?

Maak kennis met de producten van Duthoo en de schade is zo verdwenen.

Het is een veelvoorkomend en vervelend probleem dat er tijdens de oplevering van een project schade ontstaat of wordt geconstateerd. Wij hebben nu dè oplossing om van elke oplevering een feestje te maken. Met de producten van Duthoo is kleine schade zo bijgewerkt. De care & repair lijn van Duthoo is er in de vorm van spuitbussen, stiften en retoucheerflesjes om in elke situatie schade te kunnen herstellen.

Wij helpen je graag met het zoeken naar de juiste lakoplossingen voor jouw project! Plan een infosessie.

Wie is Duthoo

Duthoo is de aanbieder van lakoplossingen. Van supermat tot hoogglanzend, van naturel tot kleurrijk. Duthoo heeft voor elke situatie een oplossing. De care & repair producten van Duthoo helpen bij het onderhoud en herstel van lakschade aan schrijnwerk in kunststof en metalen. De producten van Duthoo hebben 2 grote voordelen:

  • +20.000 poederlakkleuren
  • Alle RAL en NCS kleuren

Het aanbod

De producten van Duthoo zijn uniek omdat zij naast alle RAL en NCS kleuren ook alle toonaangevende poederlakkleuren aanbieden onder de vorm van diverse herstelproducten. De repair producten worden aangevuld met een breed pallet aan onderhoudsproducten, waardoor schrijnwerk in PVS en aluminium kan worden hersteld en onderhouden. De care & repair producten van Duthoo bestaan uit:

  • Powercoat pen
  • Touch-up spray
  • Touch-up pen
  • Touch-up bottle
  • Cleaning set


Bekijk de producten van Duthoo in de webshop:
Lijmen en reinigers  
Schadeherstel

De voordelen van Duthoo

De producten van Duthoo zijn in +20.000 poederlakkleuren (RAL en NCS) verkrijgbaar. In onze webshop vind je de meest gebruikte kleuren op voorraad. Alle kleuren en texturen zijn op verzoek leverbaar. Heb jij een unieke kleur waarvan je de poederlak kleurcode niet kent? Dat is geen probleem voor Duthoo. Op basis van een staal van jouw kleur kan de exacte kleur gereproduceerd worden.

Heb je vragen over het herstellen of reinigen van oppervlaktes, wij en Duthoo staan klaar om te helpen. Bij twijfel kan je ook altijd foto’s van de situatie en het oppervlak sturen. Wij kijken dan graag met je mee voor een passende oplossing.
Neem contact met ons op