Top of the page

Mauriks Solutions bestaat 51 jaar!

maandag 1 april 2024

Mauriks Solutions viert op 1 april 2024 haar 51-jarig jubileum! Wij kijken terug op 51 mooie jaren en kijken vooruit naar de jaren die voor ons liggen. Het verhaal van Mauriks Solutions begon op 1 april 1973, toen Mauriks Solutions werd opgericht door Frans en Elly Mauriks als technisch handelsbureau met het oog op het creëren van sterke oplossingen.

Mauriks Solutions viert vandaag haar 51-jarig jubileum

Het verhaal van Mauriks Solutions begon op 1 april 1973, toen Mauriks Solutions werd opgericht door Frans en Elly Mauriks als technisch handelsbureau met het oog op het creëren van sterke oplossingen. Nu 51 jaar later is Mauriks Solutions uitgegroeid  tot marktleider in poortautomatisering in Nederland en dé leverancier in toegangstechniek- en afsluitsystemen voor industrie en particulier. Daarnaast heeft Mauriks Solutions in deze periode enkele succesvolle samenwerkingsverbanden opgericht, zoals  de initiatieven van de VakmanPartner en dePoortnaarCompleteVeiligheid.

Inmiddels levert Mauriks Solutions diverse oplossingen onder 3 product marktcombinaties:

  • M design
  • M construct
  • M access

  • Lees meer over de geschiedenis van Mauriks Solutions.


    De afgelopen 12 maanden stonden in het teken van ons 50-jarig jubileum. Dit hebben we gevierd met verschillende activiteiten met het Mauriks team, klanten, relaties en iedereen die erbij betrokken was zijn er mooie herinneringen gemaakt. Graag nemen wij je mee naar een kleine terugblik met enkele highlights uit ons jubileum jaar:

     

    5️⃣0️⃣ Mauriks Solutions

    🥂 Met het team het 50-jarig bestaan van Mauriks gevierd

    ✈️ Studietripje naar verschillende leveranciers in Italië
    🎂 Gevierd met taart in Italië

    🤩 Vernieuwde huisstijl

    🖥️ Lancering nieuwe website/webshop en ERP-systeem

    🍾 Groot feest met klanten en relaties


    Op naar nog veel meer mooie jaren!

    Lees hier het verhaal van Mauriks Solutions.
     

    Met feestelijke groet,

    Het team van Mauriks Solutions