• Creatief in oplossingen
  • Netwerk aan vakmensen
  • Samen succesvol
  • Sinds 1973

Nieuws

Per 1 september 2021 is een extra poortvleugelbeveiliging (valbeveiliging) wettelijk verplicht op draaipoorten. De valbeveiliging is een veiligheidsvoorziening die voorkomt dat de poort omvalt als een scharnier breekt. Dit eenvoudige maar stevige onderdeel is vanaf heden wettelijk verplicht en daarmee onmisbaar voor draaipoorten.
ASO Safety Solutions blijft innoveren. Het KS4 Pro montagesysteem voor de SENTIR edge veiligheidscontactlijsten is nu nog veiliger en eenvoudiger in het gebruik. Mauriks Solutions is úw leverancier voor alle ASO producten. Wij leveren kwaliteitssystemen voor een veilige poort, zodat u uw klant altijd de juiste oplossing biedt. 
Een poort is pas echt veilig wanneer deze voldoet aan wet- en regelgeving. De meest recente deelnemers aan de Poort naar Complete Veiligheid hebben zich deze complexe materie eigen gemaakt. Gefeliciteerd, welverdiend!
Voor de hekwerkinstallatiebranche is het een wettelijk verplichting om een CE-markering te plaatsen op handmatige– en geautomatiseerde poorten. Wist u dit al? En heeft u een CE-markering op uw poort? Dan is dit artikel wellicht voor u niet van toepassing, maar informatief.